МЕТОДИЧНІ ЗАСАДИ ТА БАЗОВИЙ ІНСТРУМЕНТАРІЙ УПРАВЛІННЯ ІНВЕСТИЦІЙНИМИ ПРОЄКТАМИ - Пронякін, Єгор (Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут" (економічні науки), 2024)
У статті розглянуто методичні основи та інструменти управління інвестиційними проєктами. Інвестиційні проєкти є важливим і складним видом проєктів у бізнесі, які потребують комплексного підходу та управління. У статті описано методи управління інвестиційними проєктами, у т.ч. методології управління проєктами, управління ризиками, фінансове управління та управління ресурсами. Крім того, у статті розглянуто інструменти управління проєктами, включно з програмним забезпеченням, системами управління проєктами та документації, а також комунікаційними інструментами. У статті наголошено на актуальності теми управління інвестиційними проєктами та її важливості для бізнесу загалом.