ОПТИМІЗАЦІЯ ЕЛЕКТРОННОГО ДОКУМЕНТООБІГУ ТА ІНФОРМАЦІЙНОЇ ЗАБЕЗПЕЧЕНОСТІ ДІДЖИТАЛ-УПРАВЛІННЯ БІЗНЕС-ПРОЦЕСАМИ ЗА ДОПОМОГОЮ ПРИКЛАДНОГО ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ - Маслак, Ольга; Яковенко, Ярослава; Пирогов, Дмитро; Гришко, Наталя; Маслак, Володимир (Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут" (економічні науки), 2023)
У сучасну цифрову епоху підприємствам важливо оптимізувати електронний документообіг і забезпечити інформаційну безпеку процесів цифрового управління. Одним із ефективних способів досягти цього є використання прикладного програмного забезпечення, яке оптимізує та автоматизує потік документів, а також забезпечує постійний захист конфіденційної інформації. Впроваджуючи таке програмне забезпечення, підприємства можуть підвищити ефективність, зменшити витрати та покращити загальну безпеку. У дослідженні також наголошується на важливості інформаційної забезпеченості діджитал-управління бізнес-процесами. Оскільки у сучасному взаємопов’язаному світі підприємства значною мірою покладаються на технології, щоб оптимізувати свою діяльність і підвищити ефективність, важливо забезпечити ефективне управління бізнес-процесами. Це означає визначення ключових процесів, їх планування, постійний моніторинг і вдосконалення, щоб забезпечити безперебійну та ефективну роботу. У дослідженні акцентовано увагу на тому, що важливо залучати до процесу всіх зацікавлених сторін, від співробітників до клієнтів, щоб забезпечити задоволення потреб кожного та роботу організації на повну потужність. Завдяки пріоритетному управлінню процесами і інформаційними системами, а також налагодженню електронного документообігу, підприємства можуть оптимізувати роботу, зменшити витрати та, зрештою, підвищити ефективність діяльності.